Τί είναι το BookPanda?

Η εφαρμογή BookPanda σε βοηθάει να ζεις ωραίες εμπειρίες στην πόλη σου. Μπορείς να ανακαλύπτεις & να κλείνεις online δραστηριότητες που αλλιώς δεν θα έβρισκες εύκολα. Το BookPanda συνεργάζεται με τα καλύτερα μέρη και μπορείς να επιλέγεις τις δραστηριότητες που εσύ θες, την ώρα που εσύ θες, στην περιοχή που εσύ θες. Έτσι μπορείς να γνωρίζεις άλλους ανθρώπους σαν και εσένα και να κάνετε ωραία πράγματα μαζί, που σας βοηθάνε να είστε πιο χαρούμενοι & ευτυχισμένοι. Ζήσε Ακόμα Καλύτερα!

 

Είσαι δημοσιογράφος ή blogger και θες να γράψεις για το BookPanda?

Θέλουμε να σε βοηθήσουμε!

Επικοινώνησε μαζί μας στο hello@bookpanda.gr

 

Ετοιμάζουμε πολλά ωραία πράγματα και ανυπομονούμε να τα μοιραστούμε μαζί σου! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να σε ενημερώσουμε!

 

Έγραψαν για εμάς!

BorrowMyBrain [Ηχητική Εκπομπή] Συνέντευξη με την Στέφη Βασιλοπούλου για το BookPanda.gr

Η Στέφη Βασιλοπούλου, Δημιουργός του BookPanda.gr, συζητάει με τον Τάσο Παγκάκη του BorrowMyBrain για το πώς ήρθε η ιδέα για το BookPanda.gr, πώς μπορεί κάποιος να βρεί και να κλείσει την δραστηριότητα που θέλει διαλέγοντας ανάμεσα σε δεκάδες δραστηριότητες κάθε μέρα και πώς το BookPanda σε εμπνέει να ζεις ακόμα καλύτερα.

Featness.gr: Ανακάλυψε τα καλύτερα μαθήματα στην περιοχή σου με το SomaPnevma.gr

Το fEATness, γνώρισε από κοντά την ομάδα του BookPanda.gr και είδαμε πρώτοι την εφαρμογή. Μας είπαν αποκλειστικά: “Έτσι όπως τώρα κλείνουμε τα αεροπορικά εισιτήρια online, τα ξενοδοχεία για τις διακοπές μας, το ταξί που χρησιμοποιούμε, τα εισιτήρια για το σινεμά και το φαγητό που παραγγέλνουμε, από εδώ και στο εξής με το BookPanda.gr, θα μπορούμε να βρίσκουμε τις καλύτερες δραστηριότητες στην περιοχή μας και να κλείνουμε θέση online. Σε λίγες εβδομάδες θα μπορείς να βλέπεις  και να κλείνεις την θέση σου στα καλύτερα μαθήματα, στα καλύτερα μέρη για Yoga, Pilates, Aerial Yoga, χορό, πολεμικές τέχνες και πολλά άλλα.”