Μπες στο bookpanda
th nea ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ONLINE KΡΑΤΗΣΕΩΝ!

Το BookPanda είναι ο νέος, καινοτόμος τρόπος online κρατήσεων για δραστηριότητες, μαθήματα & σεμινάρια. Συνεργαζόμαστε με όλες τις top επιχειρήσεις που διοργανώνουν δραστηριότητες και τις βοηθάμε να αυξήσουν τους πελάτες τους από την Ελλάδα & το Εξωτερικό.

"Από τότε που μπήκα στο BookPanda, έρχονται νέοι πελάτες από όλες τις περιοχές της Αθήνας στα μαθήματα και τα σεμινάρια που οργανώνω. Πολύ εύκολα ανεβάζω το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων στην πλατφόρμα, ώστε να μπορούν να το δουν και να κλείσουν τη θέση τους online ακόμα περισσότεροι πελάτες".
ΔΗΜΗΤΡΗΣ κοΝΤΟΣ
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ;
ΜΠΕΣ ΣΤΟ Bookpanda!

Εσύ ανεβάζεις στο BookPanda τις δραστηριότητες σου, χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Εμείς προβάλλουμε την επιχείρησή σου μέσα από την πλατφόρμα και μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών, όπως ξενοδοχεία, δήμους, social media και άλλες μεγάλες ιστοσελίδες, φέρνοντάς σου περισσότερες κρατήσεις από Έλληνες & Τουρίστες.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΕΡΔΗ;
ΜΠΕΣ ΣΤΟ Bookpanda!

Αύξησε τις κρατήσεις σου. Γέμισε τις άδειες θέσεις που μέχρι τώρα πήγαιναν χαμένες, πληρώνοντας μόνο μια προμήθεια για κάθε κράτηση θέσης που πραγματοποιείται μέσα από το BookPanda. Και μάλιστα, χωρίς κόστος εγγραφής ή άλλο μηνιαίο κόστος.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ;
ΜΠΕΣ ΣΤΟ Bookpanda!

Με το BookPanda έχεις free marketing! Αυξάνεις την αναγνωρισιμότητα της μάρκας σου, καθώς το λογότυπο και τα στοιχεία της επιχείρησής σου είναι ορατά και προβάλλονται σε όλες τις διαφημιστικές καμπάνιες & προωθητικές ενέργειες που κάνουμε. Έτσι σε μαθαίνουν ακόμα περισσότεροι πελάτες, χωρίς να έχεις πληρώσει τίποτα για αυτήν την προβολή, παρά μόνο μια προμήθεια εάν γίνει κάποια κράτηση.

ποια ειναι η διαδικασια?

ΒΗΜΑ 1:

ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Συμπληρώνεις τα στοιχεία επικοινωνίας σου στο BookPanda και κάποιος από την ομάδα μας επικοινωνεί μαζί σου για να συζητήσετε τις λεπτομέρειες για την ένταξη της επιχείρησής σου και τα επόμενα βήματα για να ξεκινήσεις να δέχεσαι νέους πελάτες!

ΒΗΜΑ 2:

ΡΥΘΜΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ

Σε βοηθάμε να φτιάξεις το προφίλ της επιχείρησής σου ( λογότυπο, φωτογραφίες, περιγραφή επιχείρησης, περιγραφή δραστηριότητας κ.ά.), ώστε να βρίσκουν οι χρήστες όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να κάνουν online κράτηση της θέσης τους .​

ΒΗΜΑ 3:

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΥΚΟΛΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ

Εσύ επιλέγεις τις δραστηριότητες, τη διαθεσιμότητα και τις χρεώσεις που θα αναρτήσεις στο BookPanda, για να τα βλέπουν οι νέοι πελάτες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Μπορείς ακόμα να ρυθμίζεις real time τις διαθέσιμες θέσεις που απομένουν σε κάθε δραστηριότητα.

ΒΗΜΑ 4:

ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Εμείς προωθούμε την επιχείρησή σου στο δίκτυό μας, τα social media και σε όλους τους χρήστες μας, οι οποίοι μπορούν να βρουν και να κλείσουν θέση online σε ένα λεπτό μέσα από το BookPanda. Για κάθε πελάτη που σου φέρνουμε, παίρνουμε μια προμήθεια.​

ΒΗΜΑ 5:

ΔΕΣ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ

Μέσα από το ειδικό πάνελ που σου προσφέρει η online πλατφόρμα BookPanda, μπορείς να παρακολουθήσεις τις κρατήσεις που έχουν γίνει, να διαβάσεις τις κριτικές των πελατών σου και να προσθέσεις νέες δραστηριότητες ανά πάσα ώρα και στιγμή.

ΒΗΜΑ 6:

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 24ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ

Το BookPanda είναι ο νέος, καινοτόμος τρόπος να αυξήσεις τις κρατήσεις σου, εξυπηρετώντας και διευκολύνοντας τους πελάτες σου 24ώρες το 24ωρο. Κάτι που προσφέρει πραγματική ευκολία και χρηστικότητα σε Έλληνες και Τουρίστες, αφού η κράτηση μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

ΜΠΕΣ ΣΤΟ BOOKPANDA ΚΑΙ

ΑΥΞΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!​